head_3

Yogalärarutbildning hösten 2023
Nu har du möjlighet att gå vår 100 timmars grundutbildning i Fusion Yoga på Atma Yoga i Arvika. Fusion yoga är en blandning av olika yogaformer där inspiration hämtas från anusara/yengar yogan, alexanderteknik samt chakra systemet. Anusara är en lekfull kreativ form av hatayoga med rötterna i tantrisk, yogisk filosofi. Anusara/ yengar yogans hållningsprinciper ger en kropps medvetenhet som bygger upp styrka, smidighet samt förebygger skador. Chakra är sanskrit och betyder livsenergi hjul, vi har sju stora energicentraler (chakran)som löper längs ryggraden och upp i hjärnan. Yogautbildningen passar alla som vill fördjupa sig inom yoga, det kan vara din första utbildning, du kanske redan har en utbildning, eller så vill du helt enkelt gå för din egen skull. Oavsett tidigare erfarenheter ger dig den här utbildningen bästa förutsättningar för just dig att utvecklas, växa och gå framåt. Utbildningen är anpassad till våra behov idag men med rötter i traditionen. Denna utbildning sträcker sig över 6 månader och omfattar totalt 100h.80h lärarledda samt 20h egenstudier. Vi kommer under utbildningen att gå igenom 6 olika pass. Boklitteratur ingår.

Utbildningens Innehåll
• Yoga Asanas (”yoga ställningar”) Deras biomekanik och variationsmöjligheter.
• Prana yama (”andningsövningar”)                                                        
- Mindfullness/meditation och filosofi.
• Konsten att undervisa, kommunikation (hitta ditt eget uttryck) verbala o manuella justeringar.
- Chakra systemet/ energimedicin

Om läraren

Mia Lövig har en stor del av sitt liv ägnat sig åt rörelser och personlig utveckling. Det blev några år som elit gymnast innan dansen tog över i tonåren som sedan förde henne till Tyskland där hon studerade new dance och alexanderteknik i 5 år. Hon är diplomerad, certifierad massör och har även utbildat sig inom sorgbearbetning och intuitiv astrologi.
Hennes yogabana började i Indien för Bihar Scholl of Yoga. Sedan en ashtanga/yengar utbildning för Liz Connelly och tripsichore yoga med Edward Clark. Anusara immersion med Jordan Bloom. Embodied flow utbildning med Anja Berg och chakra utbildning med Ulrika Norberg och många fler underbara lärare som har inspirerat henne.Mia är även utbildad yin yogalärare.
Mia har undervisat på ett jiva mukti center Atha yoga center i Stavanger i många år innan hon kom till Arvika där hon var med och startade upp Atma Yoga Center 2014 där hon nu undervisar och driver företaget framåt.


Träff 1  14-15/10     Träff 2 11-12/11 Träff 3 9-10/12
Träff 4 13-14/1-23      Träff 5 10-11/2       Träff 6 9-10/3

(samma tider gäller för alla träffar)
Lördag 9.00–17.00 Söndag 9.00–16.30

Vid anmälan: 1500:-
Early Bird pris: 16000: - betalas senast 30 dagar efter anmälan. (14500:-)
Ordinarie pris: 19000: -
 Betalas till BG:5740063
Du som gått utbildningen tidigare men vill fräscha upp dina kunskaper betalar alltid halva priset hos oss.

Frågor angående utbildningen/boende maila:
mia@atmayoga.se eller ring 0730736242.
morgan@atmayoga.se 0702595483 
 Använd knappen Anmäl dig här! Skriv vilken utbildning eller workshop det gäller. Utbildningen går att delbetala.
All bokning är bindande
 

 Kurs i Sorg och krisbearbetning
För tionde året på så kör jag nu min kurs i sorgbearbetning, det låter inte så kul med det här är en metod för att ge dig tillgång till en känslomässig läkning efter dödsfall, separationer och andra förluster. Sorg är en normal och naturlig känslomässig reaktion på en förlust av något slag. Vanliga reaktioner i samband med förluster och förändringar är: En känsla av bedövning, humörsvängningar, koncentrationssvårigheter, oregelbunden sömn, energiförlust m.m. 
När Vi träffas 8 tillfällen. Start hela året.
Var: Atma yoga Repslagaregatan 19 Arvika
Pris: 6800:- delbetalning går att ordna
Antal platser 1-8.

Kursledare: Morgan Kjellin 0702595483
Anmälan är bindande: Betala till BG 5959-4465 Lila Lagohm vid anmälan, märk med ditt namn och vilken utbildning/ workshop.
Använd knappen anmäl dig här.
Varmt Välkommen