head_3

Mia Lövig

Mia Lövig har en stor del av sitt liv ägnat sig åt rörelser och personlig utveckling. Hon var under några år elit gymnast innan dansen tog över i tonåren som sedan förde henne till tyskland där hon studerade new dance och alexanderteknik i 5 år. Mia är diplomerad, certifierad massör och hon har även utbildat sig inom sorgbearbetning och intuitiv astrologi.
Hennes yogabana började i indien för Bihar Scholl Of Yoga. Sedan en ashtanga/yengarutbildning för Liz Connelly och tripsichore yoga med Edward Clark, anusara immersion med Jordan Bloom,embodied flow med Anja Berg och chakra utbildning merd Ulrika Norberg samt många fler underbara lärare som inspirerat henne. Hon är även utbildad inom yin yoga.

Mia har undervisat på ett jiva mukti center, Atha yoga i Stavanger i flera år innan hon kom till Arvika där hon var med och startade upp Atma Yoga Center AB 2014 där hon nu undervisar varje vecka samt har en 100 timmars yogautbildning för blivande lärare.

Morgan Kjellin

Morgan har en 300 timmars utbildning på Atma Yoga , 160 timmars Yin Yoga-utbildning samt 40 timmar restorative. Undervisar i Yin Yoga och restorative.

Han är även föreläsare, inspiratör, coach och är utbildad inom kris och sorgbearbetning. 

 

Anna Magnusson


När jag kom i kontakt med yogan hösten 2018 så kunde jag aldrig drömma om vilken STOR förändring den skulle föra med sig in i mitt liv. Och då har jag tränat från och till i hela mitt liv, allt från ridning, fotboll, boxning, dans, styrka osv.
Från kronisk värk och utmattningssyndrom och långtidssjukskriven. Till idag då jag har en helt annan smärtkänning jag jobbar 75% på hunddagis två och ett halft år tillbaka och går minst en mil om dagen på jobbet. Jag har start eget som yoga instruktör efter 240 timmars utbildning på Atma yoga. Och nu jobbar jag på Atma som instruktör och allt i allo. Från 1 Oktober -21 kommer jag sluta på hunddagis och ägna mig åt Atmayoga helt. Djur och natur ligger mig varmt om hjärtat samt den kreativa sidan av mig och min familj av bilder , skapande, tänk utanför boxen.