head_3

Mia Lövig

Mia Lövig har en stor del av sitt liv ägnat sig åt rörelser och personlig utveckling. Hon var under några år elit gymnast innan dansen tog över i tonåren som sedan förde henne till tyskland där hon studerade new dance och alexanderteknik i 5 år. Mia är diplomerad, certifierad massör och hon har även utbildat sig inom sorgbearbetning och intuitiv astrologi.
Hennes yogabana började i indien för Bihar Scholl Of Yoga. Sedan en ashtanga/yengarutbildning för Liz Connelly och tripsichore yoga med Edward Clark, anusara immersion med Jordan Bloom,embodied flow med Anja Berg och chakra utbildning merd Ulrika Norberg samt många fler underbara lärare som inspirerat henne. Hon är även utbildad inom yin yoga och postural yoga. Studerar även till optimum tränare.

Mia har undervisat på ett jiva mukti center, Atha yoga i Stavanger i flera år innan hon kom till Arvika där hon var med och startade upp Atma Yoga Center AB 2014 där hon nu undervisar varje vecka samt har yoga utbildningar.

Morgan Kjellin

Morgan har en 300 timmars utbildning på Atma Yoga , 160 timmars Yin Yoga-utbildning samt 40 timmar restorative. Undervisar i Yin Yoga och restorative samt postural yoga. Är utbildad i optimum mind metoden. Boka dig gärna för en session i Optimum Mind. Du bokar dig under behandling i menyraden.

Han är även föreläsare, inspiratör, coach och är utbildad inom kris och sorgbearbetning. Här kan du boka in dig för en kurs i egen sorgbearbetning eller boka enskilda timmar. Låter inte så kul men det är mycket lärorikt och hjälpande. Har efter 17 års eget missbruk varit med om många sorger i mitt liv och satt under många år fast i mina egna tankar. Här kan du ha möjligheten att lära nytt och få ditt liv tillbaka.

 

Malin Granström
Malin Granström olika utbildningar består sammanlagt av ca 200 timmar av olika varianter av Sensing Yoga.  Hon har även 300 timmar Fusion Yoga.

                                      Susanna Berglund

Susanna heter jag och flyttade hit från Stockholm 2020, då min partner kommer härifrån och Arvika har varit mitt ”happy place” i många år! Jag har jobbat som pilatesinstruktör i över femton år.


Till vardags är jag konstnär, något som jag ska satsa helhjärtat på under 2023 efter några år av språkvetenskapliga samt litteraturvetenskapliga studier. 

Jag är en starkt kunskapstörstande person som lägger mycket tid på självutveckling. Kraft hämtar jag i skogen och i umgänget med mina vänner.

Vad kan du förvänta dig av mina pilatesklasser?
Ryggradsrörlighet, bålstabilitet, kroppskontroll och kontinuitet. Pilates består av 34 grundövningar som kan modifieras och varieras för att passa alla - därför är det en så bra och rolig träningsform som vid regelbunden utövning underlättar vardagen.

Vi ses på mattan!