head_3

Mia Lövig

Mia Lövig har en stor del av sitt liv ägnat sig åt rörelser och personlig utveckling. Hon var under några år elit gymnast innan dansen tog över i tonåren som sedan förde henne till tyskland där hon studerade new dance och alexanderteknik i 5 år. Mia är diplomerad, certifierad massör och hon har även utbildat sig inom sorgbearbetning och intuitiv astrologi.
Hennes yogabana började i indien för Bihar Scholl Of Yoga. Sedan en ashtanga/yengarutbildning för Liz Connelly och tripsichore yoga med Edward Clark, anusara immersion med Jordan Bloom,embodied flow med Anja Berg och chakra utbildning merd Ulrika Norberg samt många fler underbara lärare som inspirerat henne.Hon är även utbildad inom yin yoga.

Mia har undervisat på ett jiva mukti center, Atha yoga i Stavanger i flera år innan hon kom till Arvika där hon var med och startade upp Atma Yoga Center AB 2014 där hon nu undervisar varje vecka samt har en 100 timmars yogautbildning för blivande lärare.

Saga

Saga har dansat under större delen av sitt liv. Efter dans-estet på gymnasiet fortsatte hon sin resa med dansen, först på Kävesta folkhögskola för att sedan utbilda sig till danspedagog på Karlstad universitet. Hon har de senaste åren undervisat dans för alla olika åldrar och i flera olika stilar.
Saga har gått en 100 timmars yogautbildning och instruerar yogapass här på Atma.
Under det senaste året har hon utvecklat ett passionerat intresse för rörelse. All rörelse i sig har ett värde utan att de behöver placeras i ett fack (så som dans, fotboll osv).

Morgan Kjellin

Morgan har en 300 timmars utbildning på Atma Yoga , 160 timmars Yin Yoga-utbildning samt 40 timmar restorative. Undervisar i Yin Yoga och restorative.

Han är även coach och är utbildad inom kris och sorgbearbetning. 

Lucia Lövig

Lucia Lövig jobbar som yogainstruktör, personlig tränare och massör på AtmaYoga center. På sidan om driver hon även företaget Lövig Fitness där hon säljer kost- och träningsscheman, online coaching.

I grunden är Lucia utbildad och certifierad personlig tränare, kostrådgivare & massör. Hon är yogainstruktör och har gått en 100 timmars yogautbildning. Även poledanceinstruktör och gymnastikledare.
Hon hittade kärleken till hälsa och träning redan som barn och älskar allt som har med det att göra. På senare tid har hon valt att specialisera sig på yoga, styrketräning och kosthållning. Lucias vision är att nå ut till så många som möjligt för att inspirera, motivera och visa hur busenkelt det kan vara att uppnå olika mål inom träning och skapa en hälsosammare livsstil!

Martin Thambert

Martin har utövat och studerat kampkonster, qi gong, meditation, healing och andra kroppsmedvetande övningar i över 30 år.
Han har även studerat akupunktur och shiatsu (japansk massage) som har sitt ursprung i österländsk medicin.
Studierna genomfördes i Sverige såväl som i Indien, Kina, och Japan.
Som komplement till österländsk medicin har Martin även utbildat sig inom olika former av samtalsterapi, såsom Motiverande samtal, Lösningsfokuserad korttidsterapi och Livets mandala.

På meditationscentret Synchronicity Foundation for Modern Spirituality i USA har Martin tillbringat sju år som munk.
Det centrala fokuset på centret är praktisk andlighet för den moderna människan i dagens samhälle.