head_3

Kurs i Optimum Träning och Optimum Mind

Kurs i Optimum Träning och Optimum Mind

Vi vill hjälpa människor till en smärtfri, välpresterande kropp och ett mentalt-känslomässigt välmående.
Känner du av: Värk och stelheter, krum och stel bröstrygg, gamnacke, stress och oro, trötthet och låg energi?

Känner du att det är dags för en riktig förändring så välkommen att boka in dig på denna kurs där vi kombinerat det bästa. Datumen är 25/2,3/10,10/3 och 17 mars mellan klockan 13.30-15.30. För att du ska få den bästa hjälpen tar vi endast emot 10 stycken.

Varför tar vi endast emot 10 personer?
 En mindre grupp ger mycket mer fokus på varje individ, rätt
teknik och bättre resultat. Det ger större möjlighter att skapa gemenskap i hela gruppen.
 En mindre grupp ger större flexibilitet i upplägg och utformning av träning och tider.
 Det ger möjlighet för mer individuell samtalstid & coaching.

Vad ingår i kursen?

  •  Hemuppgifter och träningsprogram.
  •  En egen 90 minuters session Optimum Mind med Morgan (Värde 1200kr)
  •  För att du ska få ut maximalt av Optimum Mind sessionen så kommer vi innan kursen kontakta dig.
 

Här nedan kan du läsa mer om vårt innehåll:
Optimum Träning är inte bara en träningsform, det är en livsstil som smidigt stärker din hållning utan ansträngning. Genom enkla övningar tränar du ditt naturliga hållningssystem, vilket lindrar värk, minskar stelhet och främjar inre lugn. Upplev friheten från stress, förnya din energi och förbättra din sömn – allt med den kraften i Optimum Träning.

Optimum Mind: Här främjar vi din förståelse för hur du fungerar på det psykologiska planet och tittar på den sanna orsaken till vad som ligger bakom stress, oro, ångest och annan psykisk ohälsa. Vi jobbar här med EFT, Emotion Code och speciella frågeställningar som hjälper dig att via insikter landa i ett välmående som alltid funnits bakom förekommande negativa tankar och känslor.

Tänk på att vi i denna kurs endast tar emot 10 stycken.

Anmälan till: info@atmayoga.se anmälan är bindande. Är man sjuk vid något tillfälle så kommer du få möjlighet att ta igen vid senare tillfällen.
Ordinarie pris: 4000:-
Boka tidigt pris: 3495:- går att delbetala.

Boka tidigt rabatt gäller endast till 14/1.

Anmälningsavgift: 1495:- till swish nummer 123 343 33 07 LILA LAGOHM AB

Kurs datum & tid:
25 Februari 13.30-15.30
3 mars 13.30-15.30
10 mars 13.30-15.30
17 mars 13.30-15.30
+ en 90 minuters optimum mind session. Kan göras på valrfritt datum. (Värde 1200kr)

Vi kommer att vara i vår lokal på Repslagaregatan 19 i Arvika
Välkommen med din anmälan.

Med bästa hälsningar
Mia och Morgan

Anmäl dig genom att trycka på knappen här nedan och skriv vilken kurs det gäller!

Vilka är vi?

Mia Lövig

Mia Lövig har en stor del av sitt liv ägnat sig åt rörelser och personlig utveckling. Hon var under några år elit gymnast innan dansen tog över i tonåren som sedan förde henne till tyskland där hon studerade new dance och alexanderteknik i 5 år. Mia är diplomerad, certifierad massör och hon har även utbildat sig inom sorgbearbetning och intuitiv astrologi.
Hennes yogabana började i indien för Bihar Scholl Of Yoga. Sedan en ashtanga/yengarutbildning för Liz Connelly och tripsichore yoga med Edward Clark, anusara immersion med Jordan Bloom,embodied flow med Anja Berg och chakra utbildning merd Ulrika Norberg samt många fler underbara lärare som inspirerat henne. Hon är även utbildad inom yin yoga och postural yoga. Studerar även till optimum tränare.

Mia har undervisat på ett jiva mukti center, Atha yoga i Stavanger i flera år innan hon kom till Arvika där hon var med och startade upp Atma Yoga Center AB 2014 där hon nu undervisar varje vecka samt har yoga utbildningar.


 

Morgan Kjellin

Morgan har en 300 timmars utbildning på Atma Yoga , 160 timmars Yin Yoga-utbildning samt 40 timmar restorative. Undervisar i Yin Yoga och restorative samt postural yoga. Är utbildad i optimum mind metoden. Boka dig gärna för en session i Optimum Mind. Du bokar dig under behandling i menyraden.

Han är även föreläsare, inspiratör, coach och är utbildad inom kris och sorgbearbetning. Här kan du boka in dig för en kurs i egen sorgbearbetning eller boka enskilda timmar. Låter inte så kul men det är mycket lärorikt och hjälpande. Har efter 17 års eget missbruk varit med om många sorger i mitt liv och satt under många år fast i mina egna tankar. Här kan du ha möjligheten att lära nytt och få ditt liv tillbaka.

Anmäl dig genom att trycka på knappen här nedan och skriv vilken kurs det gäller!

Kurs i Sorg och krisbearbetning
För tionde året på så kör jag nu min kurs i sorgbearbetning, det låter inte så kul med det här är en metod för att ge dig tillgång till en känslomässig läkning efter dödsfall, separationer och andra förluster. Sorg är en normal och naturlig känslomässig reaktion på en förlust av något slag. Vanliga reaktioner i samband med förluster och förändringar är: En känsla av bedövning, humörsvängningar, koncentrationssvårigheter, oregelbunden sömn, energiförlust m.m. 
När Vi träffas 8 tillfällen. Start hela året.
Var: Atma yoga Repslagaregatan 19 Arvika
Pris: 6800:- delbetalning går att ordna
Antal platser 1-8.

Kursledare: Morgan Kjellin 0702595483
Anmälan är bindande: Betala till BG 5959-4465 Lila Lagohm vid anmälan, märk med ditt namn och vilken utbildning/ workshop.
Använd knappen anmäl dig här.
Varmt Välkommen

Anmäl dig genom att trycka på knappen här nedan och skriv vilken kurs det gäller!