head_3

Kurs i Optimum Träning och Optimum Mind

Kurs i Optimum Träning

Känner du av: Värk och stelheter, krum och stel bröstrygg, gamnacke, stress och oro, trötthet och låg energi?

Med OptimumTräning® som i grunden bygger på postural terapi/träning kommer vi åt grundorsaken till både stelhet och kroniska smärtor i kroppen, förbättrar prestationsfömågan och hjälper dig via OptimumMind-processen att hitta tillbaka till ett permanent mentalt- och känslomässigt välmående. Metoden bygger på flera olika genombrott inom förståelsen för vad som ligger bakom optimal fysisk och psykisk funktion.

Passar dig som är intresserad av en helhetssyn på hälsa och vill förbättra både fysisk och mental välmående. Personer med hållningsproblem. Stressade och trötta på negativa tankar.
De som upplever stress, oro, ångest och letar efter verktyg för att skapa inre lugn och välbefinnande. Personer som vill förbättra sin sömnkvalitet.

Hålls av Mia Lövig diplomerad i OptimumTräning® och Morgan Kjellin i OptimumMind® Vi hjälper människor uppnå en smärtfri, välpresterande kropp och ett mentalt-känslomässigt välmående.

Bonus - OptimumMind®

Bokar du med bonus får du en 90 minuters OptimumMind session. (Värde 1200kr) Vad är opimummind? Läs mer här

För att du ska få den bästa hjälpen tar vi endast emot 10 stycken.

Varför tar vi endast emot 10 personer?
 En mindre grupp ger mycket mer fokus på varje individ, rätt
teknik och bättre resultat. Det ger större möjlighter att skapa gemenskap i hela gruppen.
 En mindre grupp ger större flexibilitet i upplägg och utformning av träning och tider.
 Det ger möjlighet för mer individuell samtalstid & coaching.

Vad ingår i kursen?

  •  PDF träningsprogram med övningarna (bild, instruktioner), hemuppgifter.
  •  Bonus: En egen 90 minuters session Optimum Mind med Morgan (Värde 1200kr)
 

Här nedan kan du läsa mer:
Optimum Träning är inte bara en träningsform, det är en livsstil som smidigt stärker din hållning utan ansträngning. Genom enkla övningar tränar du ditt naturliga hållningssystem, vilket lindrar värk, minskar stelhet och främjar inre lugn. Upplev friheten från stress, förnya din energi och förbättra din sömn – allt med den kraften i Optimum Träning.

Optimum Mind: Här främjar vi din förståelse för hur du fungerar på det psykologiska planet och tittar på den sanna orsaken till vad som ligger bakom stress, oro, ångest och annan psykisk ohälsa. Vi jobbar här med EFT, Emotion Code och speciella frågeställningar som hjälper dig att via insikter landa i ett välmående som alltid funnits bakom förekommande negativa tankar och känslor.

Gör en intresseanmälan genom att trycka på knappen här nedan och skriv vilken kurs det gäller!

Teorin bakom OptimumTräningen®

OptimumTräningen baserar sig på en djup biomekanisk förståelse av hur kroppen fungerar vid optimal funktion. Har du bra koll på anatomi och är duktig på att läsa på engelska? Klicka då på länken för att läsa om teorin bakom OptimumTräningen.

The Posturelate: An Introduction to the Anti-Gravity Kinetic Chain
by Markus Greus and Dr. Andrew Buser
”Discover the BuserGreus Model of postural therapy, their Principles-of-Therapy, Priorities-of-Work, and how to evaluate the kinetic chain.”
Läs boken

Priser

Ordinarie pris: 2800:- 
Bonus - OptimumMind: 3495:- 

Är man sjuk vid något tillfälle så kommer du få möjlighet att ta igen vid senare tillfällen.

Kurs datum & tid

25 Februari 13.30-15.30
1 Mars 13.30-15.30
9 Mars 13.30-15.30
17 Mars 13.30-15.30
Bonus: En 90 minuters optimum mind session. Kan göras på valrfritt datum.

Vart?

Repslagaregatan 19 i Arvika

Hoppas vi ses!
Med bästa hälsningar
Mia och Morgan

Gör en intresseanmälan genom att trycka på knappen här nedan och skriv vilken kurs det gäller!

Introduktion till Optimum Mind® och Optimum Träning®
Se denna introvideo som handlar om hur du kan bli av med den mekaniska grundorsaken till stelhet och kronisk smärta i muskler och leder. Träningen är också mycket effektiv för att åtgärda återkommande skadeproblematik och för att förbättra prestationsförmågan vid idrottsutövande.

Vilka är vi?

Mia Lövig

Mia Lövig har en stor del av sitt liv ägnat sig åt rörelser och personlig utveckling. Hon var under några år elit gymnast innan dansen tog över i tonåren som sedan förde henne till tyskland där hon studerade new dance och alexanderteknik i 5 år. Mia är diplomerad, certifierad massör och hon har även utbildat sig inom sorgbearbetning och intuitiv astrologi.
Hennes yogabana började i indien för Bihar Scholl Of Yoga. Sedan en ashtanga/yengarutbildning för Liz Connelly och tripsichore yoga med Edward Clark, anusara immersion med Jordan Bloom,embodied flow med Anja Berg och chakra utbildning merd Ulrika Norberg samt många fler underbara lärare som inspirerat henne. Hon är även utbildad inom yin yoga och postural yoga. Studerar även till optimum tränare.

Mia har undervisat på ett jiva mukti center, Atha yoga i Stavanger i flera år innan hon kom till Arvika där hon var med och startade upp Atma Yoga Center AB 2014 där hon nu undervisar varje vecka samt har yoga utbildningar.


 

Morgan Kjellin

Morgan har en 300 timmars utbildning på Atma Yoga , 160 timmars Yin Yoga-utbildning samt 40 timmar restorative. Undervisar i Yin Yoga och restorative samt postural yoga. Är utbildad i optimum mind metoden. Boka dig gärna för en session i Optimum Mind. Du bokar dig under behandling i menyraden.

Han är även föreläsare, inspiratör, coach och är utbildad inom kris och sorgbearbetning. Här kan du boka in dig för en kurs i egen sorgbearbetning eller boka enskilda timmar. Låter inte så kul men det är mycket lärorikt och hjälpande. Har efter 17 års eget missbruk varit med om många sorger i mitt liv och satt under många år fast i mina egna tankar. Här kan du ha möjligheten att lära nytt och få ditt liv tillbaka.

Gör en intresseanmälan genom att trycka på knappen här nedan och skriv vilken kurs det gäller!

Sociala Medier

KONTAKTA OSS
Atma Yoga AB

Adress: Repslagaregatan 19, 671 30
E-mail: info@atmayoga.se